Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, depremlerden ağır hasar alan illerden olan Malatya ve Adana temsilcisi Yeni Malatyaspor ve Adanaspor  2023-2024 sezonunda 1. Lig'den devam etmek kaydıyla ligden çekilme kararı aldı.

1. LİG'DE KIYASIYA MÜCADELE

25. hafta maçlarında 8 Mart'ta karşı karşıya gelen ve düşme hattını yakından ilgilendiren Gençlerbirliği ve Altaş Denizlispor maçı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Aynı haftanın diğer maçlarında ise formalar liderlik yarışı için terletildi. Lider Eyüpspor deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'u Halil Akbunar'ın 20.dakikada kaydettiği penaltı golüyle geçti. Puanını 50'ye yükselten Eyüpspor liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçlardan bir diğerinde Eyüpspor'un liderlik koltuğuna ve Süper Lig'e göz diken Yılport Samsunspor deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaştı. Maçın daha 7. dakikasında Laura ile bulduğu tek golle üç puanı almayı bilen Hüseyin Eroğlu'nun öğrencileri liderlik takibini sürdürüyor. Samsunspor puanını 48'e yükseltirken, Sakaryaspor 40 puanda kaldı.

KIRAN KIRANA PLAY-OFF MÜCADELESİ!

Toplamda üç takımdan ikisinin doğrudan, birinin ise play-off maçları sonrası Süper Lig'e yükseleceği Süper Toto 1. Lig'de play-off hattında bulunan takımların puanları da bir birine çok yakın.

Play-off'da 25. hafta itibariyle yer alan takımlardan Pendikspor, Keçiörengücü, Bodrumspor, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor Süper Lig'in yakın takipçileri.

POLEMİK HABER