Hatay'da kuduz paniği! 2 mahalle karantinaya alındı Hatay'da kuduz paniği! 2 mahalle karantinaya alındı

Taksi şoförü Mehmet Cihan'a küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle şikayet edilen M.Ç. o anları anlattı ve tüm taksicilerden özür diledi.

Aydın'da önceki gece meydana gelen olayda, bir taksici müşterisi tarafından küfür ve hakaretlere maruz kalmıştı. Ön koltukta oturan yolcu M.Ç. ile İzmir'den 5 ay önce Aydın'a geldiği öğrenilen 2 çocuk babası taksi şoförü Cihan arasında tartışma çıkmıştı. 

Cihan, kendisine küfreden yolcuyu, araçtaki kameranın kayıtta olduğunu belirtip, uyarmış fakat yolcu küfürlerine devam edip, "Kendini arızaya bağlama. Burası Ankara değil; seni kimse burada silahla vurmayacak. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar" demişti.

TÜM TAKSİCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

M.Ç. yaptığı açıklamada taksicilerden özür diledi. Üzüldüğünü ve mahcup olduğunu belirten M.Ç. şunları söyledi:

* "Çok üzüldüm ve çok mahcubum. Bu konu hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu üzüntümü kelimelerle bile ifade edemem. Bir yerden arkadaşlarla birlikte çıktık ve taksiye bindik. Taksici tarif ettiğimiz sokaklardan bir, iki defa geçince sinirlendim. Taksimetrenin de fazla yazdığını düşünerek bu nedenle sıkıntı yaşandı. 

* Taksi şoförü 'Ben buraları tam bilmiyorum' dedi. Benim de ağzım biraz küfür konusunda durmaz. Mizacı şekilde küfrederek, bilmesi gerektiğini neden bilmediğini söyledim. Ancak taksiden indiğimde, söylediğim sözleri ben bile görünce hakikaten kendimden nefret ettim. Bütün toplumdan ve tüm taksici camiasından özür diliyorum. 

* Telafi edebileceğim bir durum varsa her zaman hazırım. Ama isteyerek söylenmiş, yapılmış bir şey değil bu. Tüm gün çalıştığım gecenin stresinden kaynaklanmış, bu nedenle söylemiş olabilirim. Keşke böyle bir şey söylemeseydim. Taksi şoförü arkadaşımı tanımıyorum ama ondan da özür diliyorum."