Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Hakkari'nin Derecik ilçesinde ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya, ilçe tarihindeki ilk kadın muhtar adayı oldu.

Dünya

Filistin'de Birleşmiş Milletler'in insani yardımlarını yürüten UNRWA, Gazze’de 7 Ekim’den bu yana her gün 37'si anne olmak üzere 63 kadının...

Yerel

Taksi şoförü Mehmet Cihan'a küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle şikayet edilen kadın, tüm taksi şoförlerinden özür diledi.

Yerel

Diyarbakır Kayapınar'da bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, evin içinde bulunanlar son anda yakaladı.

Yerel

Kayseri'de hakkında kesinleşmiş 10 yıl 9 ay hapis cezası bulunan kadın, evindeki bazanın içine saklanmış halde yakalandı.

Yerel

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerinden izin alarak iş arkadaşlarının evlerini soyan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yerel

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocuya verilen cezaya itiraz edildi.

Gündem

Geride bıraktığımız 2023 yılında 315 kadın erkekler tarafından öldürülürken, ölümlerin 248'i şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçti.

Ekonomi

Ordu'da ‘Çamaş Hanımeli Kadın Kooperatifi’ ile kadınlar, bölgedeki kadınlardan elde ettikleri tüm ürünler ile çeşitli ürünler hazırlayarak satıyor.

Yerel

Antalya’da doğa yürüyüşü sırasında saldırıya uğrayan Rus asıllı kadının boğazını sıkıp uçurumdan atmak isteyen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

Yerel

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir şahıs, kendisinden ayrılan dini nikahlı eski eşini tabancayla bacağından ve elinden vurdu.

Yerel

Kocaeli'de bir şahıs, aynı caddede iş yeri olan 2 kadını, aralarında çıkan tartışmadan sonra tabancayla vurarak yaraladı.