Millet İttifakı'nın adayı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun hastalığı hakkında haber yapıp dalga geçen Takvim gazetesi büyük tepki topladı. CHP'nin 3 aralıkta gerçekleştirilen vizyon toplantısında rahatsızlığı nedeniyle yorgun bir şekilde gözükmesi Takvim gazetesi için alay konusu oldu. 

'SEVİYE İYİCE DÜŞTÜ'

Selvi Kılıçdaroğlu'nun hastalığıyla alay eden Takvim gazetesi hakkında "seyiyeyi iyice düşürdü" yorumları yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanması ardından CHP Genel Merkezi önünde yaptığı konuşma sırasından bir fotoğraf kullanarak Selvi kılıçdaroğlu'nun eşine hiç inanmadığını iddia ederek, "Selvi Hanım uyandı" manşetini attı. 

'VİCDANINI KAYBETTİ'

Kısa sürede büyük tepki toplayan haber için o toplantı öncesi Selvi Kılıçdaroğlu'nun hasta olduğu hatırlatıldı. Sosyal medyada binlerce kullanıcı Takvim gazetesine büyük tepki gösterdi. Gazetenin vicdanını kaybettiği ve insanlıklarının öldüğü gibi yorumlar yapıldı.

CHP'li iş insanı Ulaş Gürbüz, "Covid hastalığından yeni çıkan Selvi Hanım’ın yorgunluğundan medet umacak kadar düşkün bir topluluk bu; yeni isimleriyle çadır tüccarları!" diyerek sert tepki gösterdi.
(KRT TV)