Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Özgür Özel'in, CHP'nin Meclis'te kurulacak komisyona katılacağını duyurmasının ardından eleştirilerini sürdürüyor.

Son iki gündür bu konuda sık sık sosyal medya paylaşımları yapan Özcan ilk olarak "AKP, MHP ve DEM şer ittifakının tezgahladığı oyuna ortak olmamalıyız" demişti.

CHP'nin komisyona davetinin tuzak olduğunu savunan Özcan "Şer ittifakının günahlarına ortak edilmek isteniyoruz! Tabanımıza kulak vererek komisyon davetine net bir şekilde HAYIR deyip, ABD’nin emperyal BOP projesine alet edilmemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Komisyonda ele alınacak konuların referanduma götürülmesini, toplantıların TRT'den canlı yayınlanmasını talep eden Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seslenerek "Beni hırsımdan uyku tutmuyor… Acaba başkanım ne düşünüyor?" paylaşımı da yaptı, ayrıca Cemal Enginyurt'a komisyona katılma çağrısı yaptı.

Özcan'ın söz konusu eleştirileri, CHP lideri Özel'e soruldu. SÖZCÜ TV'de konuşan Özel, bu sözler için "Kendi sınırlarını aştı Tanju, doğru değil" dedi.

Bolu Belediye Başkanı, Özel'in bu sözlerine yine sosyal medyadan yanıt verdi.

Kütahya'da art arda depremler!
Kütahya'da art arda depremler!
İçeriği Görüntüle

'İnşallah ben yanılırım'

Özcan, şu ifadelere yer verdi:

- Kendisine bir gün Genel Başkan olacağını ilk söyleyenlerden biri olarak ve son karara kadar çok başarılı bulduğum Sayın Genel Başkanımdan; 22 yaşından bu yana CHP’nin gençlik kolları başkanlığı, İlçe ve İl Başkanlıkları, Belediye Meclis üyeliği, Milletvekilliği yapan ve halen Genel seçimde 3. Parti olduğumuz Bolu’da AKP’yi katlayarak yüzde 54 oranla 2. dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdüren, sorumluluk çerçevesinde yanlışa yanlış diyen bir partili olarak, 'şer ortakları ile aynı masaya oturmayalım' önerime yönelik 'haddini aştı' sözünü duymak beni hem şaşırttı, hem de çok üzdü!

- Ama halen ben sizin aldığınız karara değil ama iyi niyetinize güvenmek istiyorum. İnşallah ben yanılırım, siz haklı çıkarsınız! Öte yandan Tanrılar kurban istiyorsa da, kendinizi zorda bırakmayın.