*Apple, Uygulama İzleme Şeffaflığı olarak adlandırılan yeni özelliğiyle yakında kullanıcılardan, reklam verenlerin kendilerini farklı uygulamalarda izleme izni almayan uygulamaları App Store'dan kaldırabilir. 2021'in başlarında gelecek olan yeni güvenlik özelliğiyle uygulamaların, kullanıcılara "diğer şirketlerin uygulamaları ve web sitelerinde onları izlemek için izin istediğini" belirten bir açılır bildirim göstermesi gerekecek.

*Apple, fiyatı 549 dolar olan yeni kulak üstü kulaklık modeli AirPods Max’i duyurdu.

*WhatsApp, kasım ayında kullanıma sunduğu alışveriş hizmetine birden fazla ürünü sepete ekleme ve tek bir mesaj olarak işletmeciye gönderebilme özelliğini getirdi. 

*Spotify, şimdiye kadar masaüstünden gerçekleştirilebilen çalma listelerine özel kapak fotoğrafı ekleme özelliğini, iOS ve Android uygulamalarında da kullanıma sundu. 

*YouTube, daha kaliteli içerikler sunmak için gerekli donanımı sağlayan kişilerin canlı yayınlarda Yüksek Dinamik Aralık (HDR) desteğini kullanabileceğini duyurdu. 

*Sony ve Microsoft’un yeni nesil konsollarında bu özellik desteklenirken canlı yayın platformu Twitch, henüz bu konuda bir yenilik duyurmadı.