Popüler uygulamaların yanlışlıkla herkese açık olan özelliklerini ortaya çıkararak adından söz ettiren Jane Manchun Wong, hizmetin ekran görüntülerini paylaştı ve bu hizmetin ayda 2,99 dolar olduğunu yazdı. 

KOLEKSİYONLAR HALİNDE KAYDEDİLEBİLECEK

Planlanan özellikler arasında tweetleri koleksiyonlar halinde kaydetme ve düzenleme - Twitter'ın yer imi özelliğini genişletme - şu anda kaydedilmiş tweet'lerin kronolojik bir listesini saklayan özellikler var. Hizmet ayrıca, "tweeti geri al" düğmesi ile birlikte geliyor ve bu, kullanıcıların gönderdikten sonra birkaç saniye için bir tweet gönderilmesini önlemesine olanak tanıyor.

PREMİUM HİZMETLER ARTIYOR

Twitter, son birkaç ay içinde premium hizmet planları konusunda öne çıktı. Ocak ayında şirket, kullanıcıların abonelik e-postaları yazmasına ve yayınlamasına olanak tanıyan bir haber bülteni sağlayıcısı olan Revue'u satın aldı. Bu ayın başlarında daha da ileri gitti ve haber sitelerinden reklamları kaldıran bir abonelik hizmeti olan Scroll'u satın aldı. Scroll'un eski genel müdürü Tony Haile, şirket satın alındığında planın "yılın ilerleyen zamanlarında daha geniş bir Twitter aboneliğine entegre etmek" olduğunu doğruladı. (Guardian)