Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Domenec Torrent, katıldığı canlı yayın programında bir önceki sezonda Galatasaray'da yaşadıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan İspanyol çalıştırıcı Sarı-Kırmızılı takımda kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.

Ayrıca Domenec Torrent, Galatasaray'dan kovulduğunu gazeteden öğrendiğini ve hiçbir yöneticinin kendisine açıklama yapmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye'yi sevdiğini ve Süper Lig'de çalışmak istediğini söyledi.

'BANA YAPILAN HAKSIZLIK TERİM'E DE YAPILDI'

Galatasaray'da kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Domenec Torrent, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı." ifadelerini kullandı.

torrent galatasaray

'NE DEDİYSEM YAPIYORDU'

Deneyimli çalıştırıcı Galatasaray'da en beğendiği futbolcunun Kerem Aktürkoğlu olduğunu açıkladı. Torrent, milli yıldız için, "Kerem Aktürkoğlu, beni çok iyi anlayan bir oyuncu. Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim." ifadelerini kullandı.

'GUARDİOLA EN ÇOK TAYLAN'I BEĞENDİ'

Torrent, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçlarından sonra Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın kendisini aradığını ve tebrik ettiğini söyledi. Torrent ayrıca Guardiola'nın Taylan Antalyalı'yı çok beğendiğini söyleyerek, "Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi." ifadelerini kullandı.

galatasaray torrent taylan