31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bu sürede kamuoyu şirketlerinin paylaştığı anket sonuçları da yakından takip ediliyor.

Son olarak SONAR Araştırma’nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yandaş CNN TÜRK’te İstanbul'daki son anket sonuçlarını açıkladı.

Bayrakçı'nın anket sonuçlarını paylaştığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Ekonomik krizin faturası vatandaşa: Geçmişte neredeydiniz? Ekonomik krizin faturası vatandaşa: Geçmişte neredeydiniz?

STÜDYODA BULUNANLAR BUZ KESTİ

Hüriyet Gazetesi'nin yandaş yazarı Abdulkadir Selvi’nin “İmamoğlu’nun vaatlerini hatırlamaması, ve para sayma görüntüleri etkili oldu mu?” soruları ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Melik Yiğitel’in İmamoğlu’na neden oyların kaydığını sorması sosyal medyada da konuşuldu.

MHP'DEN BAYRAKÇI VE AHMET HAKAN'A SERT TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, CNN Türk'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önde gözüktüğü anketin de yer aldığı yayın nedeniyle SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a tepki gösterdi.

"Hakan Bayrakçı’nın geçmişten çok iyi bildiğimiz karekteristik özelliğinin bir yenisini daha sergilemesi kimseyi şaşırtmamalıdır" diyen Özdemir, Bayrakçı'yı ekrana çıkartan Ahmet Hakan'ın ise Cumhur İttifakı aleyhine çalıştığını ve bunun 'şaşırtıcı olmadığını' öne sürdü.