Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla birçok kez tepki çeken, Ağustos ayında CHP'li İlhan Kesici'ye ait olmayan bir fotoğrafı ve sözü, Kesici'ye aitmiş gibi paylaşan Fuat Uğur bu kez de zincir marketleri hedef alma kervanına katıldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin zincir marketleri hedef almasının ardından zincir markete gidip açık arayan Fuat Uğur, fiyat etiketlerini çekerek marketlerin fahiş kâr ettiklerini iddia etti. Patates ve çilek ürünlerinin alış fiyatını etikette yazdığı haliyle baz alan Uğur, bütün maliyetin tarladan alınan fiyat olduğunu düşünerek marketlerin sözde fahiş kâr ettiklerini savundu. 

Etiketin alt kısmında yer alan 'Alış fiyatına ürünün rafa ulaşıncaya kadar yüklendiği maliyetler dahil değildir' yazısını okumayan Uğur'un bu hatası sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Nakliye, akaryakıt, dükkan kirası, personel maliyeti, faturalar, vergiler gibi birçok maliyeti unutan Uğur, bir marketin patatesten %92,4, çilekten %270 kâr ettiğini iddia etti. 

Uğur'un; doğalgaz, elektrik, akaryakıt, vergiler ve cezalar gibi kalemlerin artışına hiçbir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmıyor.