Nişanlısı ile evlilik hazırlığında olan 30 yaşındaki Kübra Ece'nin, bir binanın 4'ncü katıdan atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Evlilik hazırlığındaki fenomen yarışmacı Kübra Ece'nin nişanlısını başka bir kadınla yakaladığı iddia edildi. Ece'nin ani vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Bir dönem TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00'de izleyiciyle buluşan 'Bizim Köyün Kızları' isimli yarışma programında yarışan Kübra Ece'nin intihar ettiği ortaya çıktı.

NİŞANLISININ İHANETİNE UĞRADIĞI İDDİA EDİLDİ

Kübra Ece'nin 4. kattan atlayıp intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi. Nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yapan Kübra Ece'nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması olduğu öne sürüldü.

Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor. Fenomen yarışmacının intihar ettiğini öğrenen hayranları sosyal medyayı birbirine kattı.

Kübra Ece geçen yıl yarışmada kendisini şu sözlerle anlatmıştı:

"29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım."

Kübra Ece'nin genç yaşta ani vefatının ardından sevenleri üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler.