Beklenmedik gelen vefat, İzmir'de büyük üzüntü yarattı. Gültekin'in vefat haberi duyulduktan sonra ise birçok belediye başkanı ve siyasiden taziye mesajı geldi.

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

İBB ve Narlıdere Meclis üyesinin vefat haberini ise Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Belediye Meclis Üyemiz sevgili kardeşim Haydar Gültekin vefat etmiştir. Cenazesi 18 Mart Perşembe günü saat 14.00’te, Narlıdere Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum" ifadeleriyle duyurdu.

İZMİR MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da "İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Av. Haydar Gültekin'i kaybettik. Gültekin'e Allah'tan rahmet, büyük CHP ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" diyerek başsağlığı mesajı yayımladı.

KARABAĞLA BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİOĞLU

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Belediyemiz KARBEL ve KARTUR şirketlerinin Hukuk Müşaviri, Avukat Haydar Gültekin'in hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim" diye konuştu.

KONAN BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ise "Narlıdere Belediye Başkanlığı dönemimde mecliste birlikte çalıştığım, Narlıdere ve İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi, sevgili kardeşim Haydar Gültekin’in vefat haberini üzülerek öğrendim. Partimizin neferi kardeşim Haydar Gültekin'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.