Yılbaşı Gecesi Ne Yapılır?

Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi süreci sosyal hayatımıza çok ciddi engeller çıkarttığı gibi bazı duygularımızın geçicide olsa azalmasına sebep oldu. Mesela yılbaşı heyecanı eskisi gibi coşkulu ve aylar öncesinden konuşulamaz oldu. Yasakların getirdiği bu durumun maalesef ekonomiye ciddi etkileri olacaktır. Her ne kadar alıştığımız eski coşkuyu yaşayamasak da yeni bir yıla girmenin umutları içimizde yaşıyor. Durum böyle olunca yılbaşında evde ne yapabiliriz diye düşünenler için alternatifleri yazdım. Tariflerinin internetten kolayca bulabileceğiniz mevsim ürünlerinden güzel bir menü paylaşacağım,

Trüflü kremalı kabak çorbası
Fırında kestane mantarlı bonfile 
Kestaneli creme brulee

Yanında ülkemizin nadide ürünlerinden Doluca Alçıtepe Kirte veya  chamlija’ nın ödüllü şarapları bu menüye iyi eşlik edecektir.

Bu dönemde bir çok restoran alkolsüz kokteyl içeriklerini hazır satıyor. Yemek öncesi kokteyl seviyorsanız en garantili formülleri tercih edebilirsiniz. Yemeğin sonunda gece yarısı olunca pamuk şekerli şampanya tavsiye ederim.
Yeni yıla tatlı bir giriş yapmış olursunuz. 

Bu güzel gecenin özel lezzetlerine keyif katacak müzik alternatiflerini de sizler için aşağıda sıralıyorum
House Of Superstep'te Aksak ve Orkun Bozdemir’in beraber çaldığı ve kaydettiği performans yılbaşı akşamı Saat 21:00'de  www.lifefromistanbul.com youtube kanalından yayınlanacak.

Dj Yakuza kendi instagram hesabından canlı yayına saat 20:00 de başlıyor…

Bunların dışında yurt dışında bir çok dj kendi sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapacak…

Umarım 2021 beklediğimi gibi sağlıklı bereketli ve huzurlu bir yıl olur…