1 Ekim 2021'de dünyaya gelen Yağmur bebek, 20 Ekim günü rahatsızlandı. Bebeğin anne ve babası Yağmur bebeği Bakırköy Doktor Sadi Konuk Hastanesi'ne götürdü.

DOKTORLAR DEHŞETE DÜŞTÜ

Doktorlar bebeği muayene edince dehşete düşüren durumla karşılaştı. 20 günlük Yağmur bebeğin kemiklerinde kırıklar vücudunda ise sigara kaynaklı olduğu öne sürülen yanıklar gördüler. Şiddet gördüğü iddia edilen bebek derhal tedaviye alındı, akabinde durum polis ekiplerine bildirildi.

ANNE VE BABASI GÖZALTINA ALINDI

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bebeğin anne ve babası hakkında savcılık talimatıyla işlem başlattı. Yağmur Bebek hastanede 4 aylık süren tedavi süreci ve doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden minik bebeğin anne ve babası gözaltına alındı.

ÜZERİNE YATMIŞIM, KEMİKLERİ ONDAN KIRILDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Merve Ö., ifadesinde "Uyurken üzerine yatmışım, kemiği ondan kırılmıştır, yanıklarda ısıtmaya çalışırken yaşanmıştır" diyerek kendinhi savundu.Merve Ö. ve eşi Tekin Ö. "Aile yükümlülüğünden kaynaklanan sorumluluğu ihlal" suçundan adliyeye gönderildi..

BABA 'HABERİM YOK' DEDİ, SERBEST BIRAKILDI

Merve Ö. tutuklanırken, ifadesinde bebeğinin kırıkları ve yanıkları hakkında bilgisi olmadığını söyleyen baba Tekin Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.