Nuhoğlu, enflasyon ile mücadelede Maliye Bakanı ve Cumhurbaşkanı'nın farklı beklentilerini hatırlatıp yüzde 20'lere indireceklerine inanmadığını belirtti.

'YANGINI ASLA SÖNDÜREMEZLER'

"Devlet yönetimini evire çevire değiştiren kurumsal yapıyı perişan ederek bozanlar ekonomik kaynaklarımızıda aile yakınlarına ve yandaşlara pervasızca ve peşkeş çekmekten çekinmemişlerdir. Vatandaştan çalarak yanlışları zengin eden bu soygun düzeninin mağdurları bütün millettir. Soygunu yaparken beraber olanların, beraber yiyip içenlerin, millet ile beraber olmaya kalkışmaları milletten yana görülmeleri, gülünç olmaktadır. Bu yangının ve soygunun sorumlusunun AK Parti'sinin iktidarı olduğunu herkes tarafından anlaşılmıştır. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesiyle her şeyin daha kötüye gittiği farkına varamayanlar sadece körü körüne biat edenlik yapanları ve oradan menfaat sağlayan yandaşlardır. Yangını kundaklayarak çıkaranda körükleyende iktidarın kendisidir. Şimdide utanmadan yangını söndürebileceklerini söylemektedirler. Bunlar itfaiyeci olamazlar. Bunlar yangını asla söndüremezler.

'BİZ HAZIRIZ'

Çünkü bu kadro aynı zamanda kurtla yiyip çobanla ağlaşanlardan olanlardır. Halktan yana görülmeleri gerçekten üzüldüklerinden değildir. Argo tabir ile malı götürmek için biraz daha zaman kazanmak içindir. Buradan milletimize duyurmak isterim ki az kaldı sadece 4-5 ay sonra önümüze gelecek olan sandık kötü gidişatın sonu, iyi ve aydınlık günlerin başlangıcı olacaktır. Biz İYİ Parti olarak hazırız. Milletimizinde hazır olmalarını talep ediyor saygılar sunuyorum."