Meral Akşener'den veda konuşması: Bu kürsüden son kez konuşuyorum Meral Akşener'den veda konuşması: Bu kürsüden son kez konuşuyorum

İzmir Çiğli’de bulunan Ocakçı Holding’in sahipleri Sedat Ocakçı ile eşi Sevilay Ocakçı’nın da aralarında bulunduğu 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 

EV VE İŞYERLERİ ARANIYOR

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin özel haberine göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için Çiğli ilçesindeki şirket binası ile bazı adreslere operasyon düzenledi. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde arama yapılıyor.

SÖZDE İHA FABRİKASI KURACAKTI!

Sedat Ocakçı ve beraberindekiler, topladıkları paraları kripto varlıklarda değerlendirdiklerini açıklamıştı. Kar payı vaadi ile para toplayan Ocakçı, memleketi Yozgat’ta İHA ve drone fabrikası kurmak için girişimlerde bulunmuştu.

KENDİ ŞİRKETİNİN MALİ MÜŞAVİRİNİ DE DOLANDIRDI

Toplanan para miktarı 2.5 milyar lira olarak ifade ediliyor. Sedat Ocakçı’ya para kaptıran isimler arasına şirketinin Mali Müşaviri O. D.‘nin de olduğu öğrenildi. Sisteme para kaptıranlar arasında çok sayıda avukat da bulunuyor.

1 HAFTADIR ULAŞILAMIYORDU

İzmir'in Çiğli ilçesinde yüksek para getirisi vaadiyle vatandaşları dolandırdığı iddia edilen Ocakçı Holding'in Sedat Ocakçı'ya bir haftadır ulaşılamıyordu. Holdingin bulunduğu binanın da iki aylık kira ve elektrik su borcunun ödenmemesinden dolayı boşaltıldığı ve levhalarının da indirildiği görülmüştü. Ocakçı, bir video paylaşarak, paralarını geri göndereceklerini söyledi.