Dolandırıcılık Haberleri

dolandırıcılık haberleri ve güncel dolandırıcılık gelişmeleri, dolandırıcılık ile ilgili tüm video, dolandırıcılık fotoğrafları ve dolandırıcılık haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

SMS ve arama yöntemleriyle yapılan dolandırıcılığa, şimdi de MASAK adını kullanarak vatandaşları dolandırma yöntemi eklendi.

Gündem

Gerçekte var olmayan konutu internette uygun fiyatlarla ilana koyarak kaparo isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Magazin

Yapay zeka teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık yönteminin son kurbanı, ünlü sunucu Defne Samyeli oldu.

Gündem

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 94 milyonluk vurgun yaptığı gerekçesiyle yargılandığı davada gerekçeli karar açıklandı.

Gündem

Tutuklanan Kıvanç Talu, "borçları ödemek için eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve...

Gündem

Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında 18. Sırada bulunan Özçınar Elektrik ve Madencilik Şirketinin patronları Selahattin ve Mehmet Çınar hakkında, ‘Resmi ve...

Gündem

Avukat Taha Burak Özkan, birçok kişiyi sosyal medyada tuzağa düşürüp, adını kullanarak dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

İzmir'de yüksek kar vaadiyle vatandaşları kandırıp tam 100 milyon lira toplayan kadın, paralarla birlikte kayıplara karıştı.

Gündem

Dolandırıcılık yapılarak, kamunun zarara uğratıldığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, Nevşehir merkezli 76 ilde, 234 kişiyi gözaltına aldılar.

Yerel

Diyarbakır merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, ‘oltalama’ yöntemiyle 69 kişiyi 1 milyon 200 bin lira dolandıran 5 şüpheli yakalandı.

Magazin

Ünlü şarkıcı Alişan Türkiye'nin gündemine oturan Fatih Terim Fonu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim de dolandırıldığım oldu. Hatta kendi meslektaşım...

Gündem

Araç ilanlarını kopyalayıp sazan sarmalı yöntemiyle ucuza satan ve 437 kişiyi 100 milyon TL dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonda, şebeke üyeleri...