Duvar'da yer alan haberde elektrik kesintilerini takip eden PowerOutage sitesine göre 9 Aralık gecesi, eyaletteki şiddetli fırtınalar sebebiyle 80 binden fazla kişiye elektrik hizmeti verilemedi.

Nashville kentine bağlı Montgomery County bölgesinde yaralı 23 kişinin tedavi altında olduğunu aktaran yetkililer, eyaletin farklı bölgelerinde birçok ev ve işyerinin hasar gördüğünü ifade etti. Metropolitan Nashville Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu mahalleden yaralı 2 çocuğun hastaneye kaldırıldığı, çocukların hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

Montgomery İlçe Belediye Başkanı Wes Golden, "Bu, toplumumuz için üzücü bir gün. Yaralananlar, sevdiklerini kaybedenler ve evlerini kaybedenler için dua ediyoruz" dedi. Montgomery County'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise, yardıma ihtiyacı olan kişileri barındırmak için bir okul ve kilisenin hazırlandığı belirtildi.

4 Ocak hava durumu raporu: Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı 4 Ocak hava durumu raporu: Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı