ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

ABD eski Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için maddi teminat bulamıyor.

Dünya

ABD eski Başkanı Donald Trump, Ukrayna lideri Zelenskiy için "Adam tarihin en büyük satıcılarından biri. Benden çok daha iyi satıcı"...

Dünya

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir okulda düzenlenen etkinlikte çilek yiyen 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Gündem

Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok,...

Gündem

Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, ABD eski Başkanı Bil Clinton onuruna verilen davette, Clinton'la bir araya geldi.

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için iade talepnamesi hazırladığını açıkladı.

Ekonomi

ABD'nin en büyük bankalarından dünyaca ünlü Bank of America, Türkiye ile ilgili yeni araştırma raporunu yayımladı.

Gündem

Ölümlü kazaya karıştıktan sonra önce Mısır, sonra da ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlunun, ABD tarafından iade edilmeme ihtimali bulunuyor.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması'nın yedinci toplantısına ilişkin ortak açıklamayı yayımladı. Açıklamada, "Bakan Fidan ve Bakan Blinken, ortak hedeflerin ilerletilmesi...

Dünya

İsrail'e sert eleştirilerde bulunan ABD Başkanı Joe Biden, "İnsani yardım ikincil bir mülahaza ya da pazarlık kozu olamaz." ifadelerini kullandı.

Dünya

ABD'nin Nashville kentinde küçük bir uçak, yol kenarına düşerek alev aldı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple'ı, en çok satın alınacaklar listesinden çıkardı.