Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 25 Nisan hava durumu raporuna göre, 44 il için sarı kodlu uyarı yapılırken, toz taşınımına dikkat edilmesi...

Genel

Yalova - Yenikapı arası sefer yapan feribot, şiddetli fırtına ile karşılaştı. Yükselen dalgaların sebep olduğu olayda 4 araç hasar gördü....

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nin batısı için fırtına uyarısında bulundu.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Gündem

Meteoroloji, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 21 il için sarı kodlu uyarı yaparken, vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde 7 kenti fırtına için, Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgelerinde ise 14 kenti çığ konusunda uyardı.

Yerel

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle, tersane bölgesine bağlı bulunan 15 metre uzunluğundaki bir ahşap tekne battı.

Zlider

Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yaşam

Ege Denizi'nin kuzeyinde yarın sabah saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Yerel

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Gündem

İstanbul'da bugün etkili olacak Lodos fırtınası nedeniyle AKOM'dan İstanbullulara uyarı geldi. Fırtınanın cuma akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Ekonomi

Ege Denizi'nde yaşanan ve balık avcılığını vuran fırtına, sonrası havanın soğuması ile balık çeşitlenip, bollaştı.