Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi yakınlarında TIR ile cipin çarpıştığı kazada 1 polis öldü, 1'i polis memuru, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sularında Afyonkarahisar- Antalya kara yolunun Sandıklı ilçesi Gökçealan köyü kavşağında meydana geldi. A.B. (24) yönetimindeki 35 BAY 043 plakalı TIR, kavşakta 'U' dönüşü yaparken, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser B.Ç. (29) yönetimindeki 03 LE 100 plakalı ciple çarpıştı.

Kazada TIR şoförü A.B. ile cip sürücüsü B.Ç. ve yanındaki Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru K.A. (31) ve K.T. (30) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile bulundukları yerden çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından götürüldükleri Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaza nedeniyle sol şeridi kapanan Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda trafik bir müddet tek yönlü sağlandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımı kaldırıldı, yol yeniden trafiğe açıldı.

Ümraniye'de İETT otobüsü iş yerinin bahçesine girdi Ümraniye'de İETT otobüsü iş yerinin bahçesine girdi

YARALANAN POLİS MEMURU KURTARILAMADI

Yaralanan 2 polis memurundan Kerim Akın (31) hayatını kaybetti. Sandıklı Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Kerim Akın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yaralanan komiser Bekir Çelik ve aynı araçtaki K.T. ile TIR şoförü A.B.'nin tedavilerinin ise devam ettiği, sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Kerim Akın ile Bekir Çelik'in Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenildi.

(DHA)