Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

DEM Parti ile ilgili açıklamalarıyla gündem olan Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal açıklamalarda bulundu.

Yerel

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde TIR ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 polis öldü, 1'i polis memuru, 3 kişi yaralandı.

Gündem

Afyonkarahisar Sandıklı'da yaşayan ve 1994'ten bu yana 19 kez aday olan 62 yaşındaki Menderes Koçak, bu seçimde liste başı olduğunu...

Gündem

AFAD verilerine göre, Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gündem

CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Belediye başkanı olan kişinin parti rozetini bir kenara koymasının gerekli olduğunu belirterek, kapısının...

Gündem

Afyonkarahisar'daki Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda Ülkü Ocakları İl Başkanı'na "karşılama töreni" düzenlendi. Skandal görüntüler büyük tepki çekti.

Yerel

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir genç, annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibini öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Yerel

12 askerimizin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm canlı müzik ve benzeri etkinlikler, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından iptal edildi.

Gündem

Afyonkarahisar’da bir ortaokul müdürü, gurbetçi vatandaşlar tarafından bağışlanan bilgisayarlardan 8 tanesini satarak parayı kumara yatırdı.

Yerel

Afyonkarahisar'ın Saraydüzü köyü girişinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.