Süper Toto Süper Lig'de Galatasaray rüzgarı devam ediyor. Kendi evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup eden Sarı-Kırmızı'lı ekip maç fazlasıyla en yakın takipçisi olan Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderliğini sürdürüyor. !4 maç üst üsete kazanarak Beşiktaş'a ait olan rekoru egale eden Galatasaray hakkında ünlü yorumcu Ahmet Çakar bir kehanette bulundu.

'BU SEZON ŞAMPİYON FENERBAHÇE'

Fenerbahçe'den 7 taraftara ömür boyu men Fenerbahçe'den 7 taraftara ömür boyu men

Çakar'ın Beyaz Futbol programında yaptığı açıklamada bu sezon Galatasaray'ın travma sezonu olduğunu belirterek Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını belirtti.

Çakar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Galatasaray'ın hiçbir travması yok. 60 küsur yıl önceki rekoru kıran Galatasaray, bu haftadan itibaren travma sezonuna başlamıştır. Bu sene o sene, Galatasaray'ın travma senesi! Bakın göreceksiniz" dedi. Şampiyonluk kehanetinde de bulunan Çakar, "Fenerbahçe kalan maçlarında sadece Karagümrük maçında takılabilir. Galatasaray'da kötü rüzgarlar esecek. Bu sezon şampiyon Fenerbahçe olacak"