Sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle geçen günlerde savcılığa ifade veren Ahmet Kural cephesinden yeni bir açıklama geldi. Menajeri Dilek Tözen, Kural'ın geçmişte psikolojik bir yardım almadığını belirterek "Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor" dedi.

Kural'ın menajeri Dilek Tözen, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e konuştu.

Söz konusu sorularını aslında Kural'ın avukatına sorduğunu belirten Özkök, ancak cevapların oyuncunun menajeri Tözen'den geldiğini ifade etti.

Ahmet Kural adına soruları yanıtlayan Tözen, "İlk ayrılmanızın nedeni neydi? Yine şiddet mi?" sorusu üzerine "Kültür uyuşmazlığı… Birbirlerini seviyorlar ama farklı yaşam görüşleri var. Özellikle Sıla'nın Ahmet'in çevresini aşağılaması, hor görmesi ve beğenmemesi" dedi.

Tözen'in "Bugüne kadar hiç psikolojik yardım aldın mı? Almayı düşünüyor musun?" sorusuna verdiği yanıt da şu oldu:

— Açıklamasında belirttiği ‘Gerekli dersleri çıkardım. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım' kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.

Darp olayının yaşandığı geceye dair "O gece, Ahmet'in ailesiyle birlikte yemekteyken ikisi de alkol alıyor. Hatta Sıla, daha fazla alıyor" diyen Tözen, devamında "Ama size söylediği gibi alkolü çok azalttı. 
O gece ikisi de mutlu bir şekilde başlıyorlar geceye. Sonrasında ifadesinde söyledikleri oluyor" ifadesini kullandı.