Kayseri 2’nci İdare Mahkemesi, Kayserispor-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak olmasıyla ilgili Fenerbahçe’nin itirazını reddetti. Maça Fenerbahçeli taraftarlar alınmayacak. Karara Fenerbahçe TV canlı yayınında tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç iddialarda bulunarak “Utanıyorum. Her şeyi açıklayacağım, belki hepsini bugün değil” dedi.

Fenerbahçe Başkanı açıklamaları şöyle:

'BİRİLERİ YALAN SÖYLÜYOR'

“Bir gece önceden yasak olacağı Kayserispor yönetimine söylenmiş. O gün 18.00’de açıklama yapıyorlar ama bir gece evvel haber verilmiş.Bir gece önce Kayserispor’a yasak geleceği söyleniyor. Süreçte birileri yalan söylüyor. Bir nebze biliyorum. Her şeyi açıklayacağım, belki hepsini bugün değil. Siyasetinden, yerel idarelere kadar bildiklerimi anlatacağım.

'İNANILIR GİBİ DEĞİL'

Kayseri mahkemesi dün verilen yürütmeyi durdurma kararını reddetti. Bunun hukukla falan ilgisis yok. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak utanıyorum. Bir Valilik nasıl böyle savunma yapar, nassıl böyle savunma yapan avukat tutar, inanılır gibi değil.

'KARDEŞİN KARDEŞE KIRDIRILACAĞI BİR YERE DOĞRU GİDİYOR'

Bu son bardağı taşıran damla noktasına geldik. Cumartesi bir maç var. Cumartesi oynanan maçta bazı tezahüratlar oldu. Orada bir saldırıya uğradık yönetim olarak. Ertesi gün Beşiktaş maçına gittik, orada aynı şeyler oldu. Statta infial oluştu. Ben hayretler içindeyim. İş çok sakat yere gidiyor. Yarın bir gün kardeşin kardeşe kırdırılacağı bir yere gidiyor.”