Kayserispor Haberleri

kayserispor haberleri ve güncel kayserispor gelişmeleri, kayserispor ile ilgili tüm video, kayserispor fotoğrafları ve kayserispor haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı ciple çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü Suriyeli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Spor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim M. (60) ağır yaralandı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı ile ilgili açıklamada bulundu.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'a karşı 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu maç...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Spor

Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer yasağı bulunan dosyalardaki sorunları çözdü. Kulüp Başkanı Ali Çamlı, "Bugün itibarıyla transfer yasağı sonlanmıştır. Kayserisporumuz,...

Spor

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teknik direktörlük görevine getirilen Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Kayserispor'da kötü gidişatı durduramayan teknik direktör Recep Uçar ile yolların ayrılmasının ardından göreve Burak Yılmaz'ı getirdiği öne sürüldü.

Spor

Mali sıkıntılar nedeniyle icralık olan Süper Lig ekibi Kayserispor, 35 milyonluk muhammen bedelle açık artırmada satışa çıkarılacak.

Spor

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, Nelsson ve Mertens'in golleriyle 3 puana ulaşan taraf oldu.

Spor

Konyaspor, Süper Lig'in 18. haftasında kendi sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Spor

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada Brezilyalı futbolcu Fred'in kırmızı kart görmesi tartışma yaratmıştı. Mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ün maç...