Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile TÜMOSAN Konyaspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede ev sahibine galibiyeti getiren goller 49. dakikada Semih Kılıçsoy ve 71. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 43'e çıkardı. Düşme hattında bulunan Konyaspor ise 25 puanda kaldı.

Süper Lig'in bir sonraki haftasında Fernando Santos'un öğrencileri İstanbulspor deplasmanına konuk olacak. Konyaspor ise evinde Hatayspor'u ağırlayacak.

ABOUBAKAR 13 MAÇ SONRA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 72 gün sonra siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı. Kamerunlu forvet, 81. dakikada Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil oldu. Beşiktaş taraftarları, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'ı oyuna girerken ıslıkladı.

Son olarak 9 Aralık 2023'te Fenerbahçe ile oynanan derbide sahaya çıkan 32 yaşındaki santrfor, kadro dışı bırakılması, Afrika Uluslar Kupası'nda olması ve sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlıların tüm kulvarlarda yaptığı son 13 maçta forma giyememişti.

TBF'den açıklama: Ergin Ataman'a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz TBF'den açıklama: Ergin Ataman'a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz

AL-MUSRATİ İLK 11'DE

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati, siyah-beyazlı formayla ilk kez 11'de sahaya çıktı.

Ara transfer döneminde Portekiz ekibi Braga'dan transfer edilen 27 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu, Kayserispor müsabakasında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Yeni transferlerden Ernest Muçi de Tüpraş Stadı'nda ilk kez sahada yer aldı.