Kaza, 18 Mart Pazartesi saat 02.00 sıralarında Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde 'U' dönüşü yapan A.Ö.'nün kullandığı 17 ST 964 plakalı hafif ticari araca Semanur Hacıoğlu'nun kullandığı motosiklet çarptı. Hafif ticari aracın şoför kapısına çarpan motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu(25) ağır yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anı anbean güvenlik kameralarına yansırken, kaza sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu'nun yaralı şekilde yerdeki hali ve hafif ticari araç sürücü A.Ö. görülüyor.

Balık tutmak için evden çıktı, 3 gün sonra otomobilinde ölü bulundu Balık tutmak için evden çıktı, 3 gün sonra otomobilinde ölü bulundu

11 gündür Semanur’dan iyi bir haber gelmesini bekleyen anne Fatma Hacıoğlu, baba Hüseyin Hacıoğlu ve Semanur’un nişanlısı Mustafa Subaşı hastane önünde bekliyor.

“SEMANUR’UN YÜZÜĞÜNÜ BOYNUNDAKİ KOLYESİNE TAKTI”

Sözlüsünün yüzüğünü boynundaki kolyesine takan Mustafa Subaşı “Kaza 18 Mart Pazartesi gecesi saat 02.10’da oldu. Kendisi Beşiktaş’ta bir işletmede çalışıyor. İşten çıkarken bana mesaj attı. Eve doğru geldiğini söyledi. Beraber sahur yapacaktık. Ben de onu bekliyordum. Yarım saat geçti telefona bakmayınca ve haber alamayınca ben de motoruma atlayarak geçtiği yollara bakmaya gittim. Karakola giderken ailesinden haber geldi. Hastanede olduklarını söyleyince hemen buraya geldim. Yaklaşık 10 gündür de buradayız. Kendisinden bir haber alamıyoruz. Entübe bir şekilde yoğun bakımda. Hayırlı bir haber bekliyoruz. Sürücü ise Yurt dışı yasağı konularak gözetimli serbest. Doktorlar bize fazla ümit vermiyorlar. Her şeye hazırlıklı olmamızı söylüyorlar. Doktorların dudağından çıkacak iki kelimeyi bekliyoruz. Şuan sözlümün yüzüğünü boynuma taktım. Hiç parmağından çıkartmamıştı. Bir sefer çıkardığında da ben ona kızmıştım. Şimdi 10 gündür benim boynumda ben taşıyorum” dedi.

“HERKESTEN SEMANUR İÇİN DUA ETMESİNİ İSTİYORUM”

11 gündür kızının yattığı hastane önünde bekleyen acılı anne Fatma Hacıoğlu “Kızımın durumu şuan kritik. Nefes alıp veriyor. Anlatılamayacak bir duygu. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kaza görüntülerini benden gizli tutuyorlardı. Dün akşam yanlışlıkla bana da gelmiş. Ben anlatamıyorum ama şu günün, ayın hatırına herkesten Semanur Hacıoğlu’na yavruma dua etmelerini istiyorum. Adalet er geç yerini bulacak. Benim yavrum 11 gündür canıyla uğraşıyor. Millet ramazan yapıyor. Ben 11 gündür hastanedeyim. Rabbimin adaletine güveniyorum” diye konuştu.

ACILI BABA: “BU KASTEN OLMUŞ BİR OLAY, TAMAMEN CİNAYET”

Acılı baba Hüseyin Hacıoğlu ise “Kızımızın buraya yattığı günden beri 11 gündür buradayız. 7-24 buradayız. Buradan ayrılamıyoruz. Çünkü doktorlarımız bizden haber aldığınızda buna hazırlıklı olun. Bizden hiçbir zaman iyi bir haber çıkmayacaktır. Ama siz ümidinizi kesmeyin. Biz anne baba olarak daha sağlıklı şekilde ayakta durmamız gerekiyor. Biz bunun için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte İl valimizin özel kalemi beni aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti. İnceliğinden dolayı valimize teşekkür ediyoruz. Bizim burada beklediğimiz her hangi bir menfaatimiz yok. Şuan için maddi olarak hiçbir isteğimiz yok. Benim kızımın hayatı tehlikede. Benim kızım bu dünyaya dönmedikten sonra paranın pulun hiçbir önemi yok. Ben bir babayım. Ben acılıyım. Ben şunu diyorum. Bu ülkede adaletin yerini bulması lazım. Bu adaletin yerini bulması için kaç can daha feda etmemiz lazım? Ülkemizde terörden daha fazla trafik kazasında insanlar hayatını kaybediyor. Eğer bu konuda yasa, kanun bu kadar hafife alınıyorsa insanlar bunun rahatlığındandır ki hiçbir zaman sorumluluk alıp yola çıkmıyorlar. İnsan nasıl bir cana kıyabilir? Videolarda da görmüşsünüzdür. Bu kasten olmuş bir olay. Tamamen cinayet. Herkesten dua bekliyoruz. Semanur’un bir an önce aramıza dönmesini istiyoruz” diye konuştu.