Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta bir kaç isimle görüşmeye başlarken ilk öncelik iç transfere çevrildi.

TAKTİKSEL ÇİFT KALE MAÇ YAPILDI

Süper Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor'a konuk olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Oyuncular antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı.

HAMİLE EŞİNİN KARARINA GÖRE HAREKET EDECEK

Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ve 1 yıllık sözleşme imzalanan 29 yaşındaki Nathan Redmond, attığı ve attırdığı gollerle dikkat çekerken, teknik direktör Şenol Güneş de takımda kalmasını istemişti. Bunun üzerine görüşmeler başladı ancak İngiliz futbolcunun karar vermesini zorlaştıran özel bir durumu var. Tecrübeli yıldızın eşi Blaise hamile ve doğum zamanı yaklaşıyor. Haziranda ikinci çocukları dünyaya gelecek olan çift, hayatlarına nerede devam edeceklerine dair kararlarını aceleye getirmek istemiyor.

TOPLAM 11 GOLE KATKISI VAR

Sezon sonu İngiltere'den de taliplerinin kendisine teklifte bulunacağını düşünen Redmond'ın bu noktada eşinin isteğini dikkate alacağı ifade edildi. Beşiktaş'ın oyuncuyla 2+1 yıllık kontrat üzerinden yoluna devam etmek istediği ve sezon başına da bu yıl olduğu gibi 1.5 milyon Euro ücreti gözden çıkardığı kaydedildi. Bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giyen deneyimli kanat, bu maçlarda 5 gol, 6 asiste imza attı.
(Fanatik)