Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in 18 yaşındaki oğlu Burak Tolunay, şehit babasının hayalini gerçekleştirip Galatasaray'a transfer oldu.

Spor

Futbol dünyasında 2023 yılında 9 milyar Dolar'la transfer harcama rekoru kırılırken, transferde en çok zarar eden üçüncü ülkenin ise Türkiye...

Spor

Dünyaca ünlü Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına transfer oldu.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, transferde adı Fenerbahçe ile anılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkındaki soruya yanıt verdi.

Spor

Süper Lig ekibi Samsunspor, son olarak Los Angeles Galaxy forması giyen Brezilyalı futbolcu Douglas Costa'yı kadrosuna katmak için el sıkıştı.

Spor

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos'un, Fenerbahçeli Samet Akaydin'in ardından Süper Lig'den bir futbolcuyla daha anlaştığı iddia edildi.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe Rade Krunic ve Milan ile prensipte anlaştığını ve Krunic'in sağlık kontrolleri için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe, İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci'nin transferiyle ilgili resmi açıklama yaptı.

Spor

Beşiktaş, Adana Demirspor'la yollarını ayıran Jonas Svenson'u kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor

Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic için İtalya'ya Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, yıldız futbolcu için yaptığı teklifi açıklandı.

Spor

Süper Lig'de forma giyen genç oyunculardan biri olan Sivasspor'lu Yunus Emre Konak ile Premier Lig ekiplerinden Brentford'un ilgilendiği belirtildi.

Spor

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos, Köln'de forma giyen Dimitrios Limnios ile her konuda anlaşıldığını duyurdu.