Şarkıcı Ceylan Ertem’in 5 yıldır kendisini takıntılı bir şekilde her yerde takip eden bir kadınla ilgili sosyal medyada anlattıkları tüyler ürpertmişti.

Ceylan Ertem, her konserine gelen, tatile gittiği yerlerde karşısına çıkan ve kendisi için İzmir’den İstanbul’a taşınan bu takıntılı hayranının son olarak cinsiyet değiştirip erkek olduğunu anlatmıştı.

'ÖZÜR DİLEYİP SÖZ VERDİ'

Konuya yönelik sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Ceylan Ertem, saplantılı hayranı için şunları söyledi:

“Merak eden herkese; avukatım birkaç gündür gerekli olan her şeyi yapıyor. Karşı taraf gelen tepkilerin de büyük katkısı ile özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi. Biz yine de gerekli işlemleri yaptık. Bir daha bu sıkıntının devam etmeyeceğini umuyorum. Destek olup, bu tacizin sonunda durması için sesini yükselten herkese sevgilerimi gönderiyorum. Bu kadar yüksek bir sesin karşı tarafın geri çekilmesine sebep olacağını bilmiyordum ama yine de destek almak istemiştim. Ve gerçekten çok etkili oldu. Herkese minnettarım. Yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygu. Eminim bundan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım. Yaşarsam da binlerce şahidim var, bu bile güçlü bir duygu.''