Cemal Enginyurt'tan, AK Parti ve Erdoğan'a çok sert sözler: Bravo! Alkışlıyorum Recep Abi'yi Cemal Enginyurt'tan, AK Parti ve Erdoğan'a çok sert sözler: Bravo! Alkışlıyorum Recep Abi'yi

Türkiye yerel seçimlere yaklaşırken aday tanıtım toplantıları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin Şanlıurfa'daki aday tanıtım toplantısında yaşanan yer kapma yarışı ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Erdoğan'a yakın durmak isteyen AK Partililer sahnede adeta bir yarışa girdi. O anlar kameralara yansıdı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugün Şanlıurfa'daki 11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlediği İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

MHP'Lİ ADAYI ARALARINA ALMADILAR

Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın Harran Belediye Başkanı Adayı olarak Mahmut Özyavuz’ın ismini açıklamasının ardından platforma AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu,AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz çıktı.

MHP’li Halit Özyavuz, AK Partili Ali İhsan Delioğlu ile Mahmut Özyavuz’un arasına girmek istedi. Ancak Ali İhsan Delioğlu buna izin vermedi. Selamlama sırasında davAK Partili Mahmut Özyavuz’un MHP’li Halit Özyavuz’un elini tutmaması dikkat çekti.

Boşta kalan elini birkaç kez havaya kaldırarak selamlamaya katılmak isteyen Halit Özyavuz, şaşkınlığını gizleyemedi.

HİLVAN İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Öte yandan AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir de bugün aldığı kararla, görevinden istifa ettiğini açıkladı.Screenshot 1