Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesini sosyal medyada öğrendiğini açıkladı.

Dervişoğlu, Habertürk TV'de yaptığı açıklamada, eski Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmesine ilişkin olarak, "İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi beni ilgilendirir. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi" dedi.

Görüşmeden sonra Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini belirten Dervişoğlu, Akşener'in Erdoğan ile görüşmesinde Türkiye'nin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını söylediğini aktardı.

'HABERİM OLMADI'

Dervişoğlu, Akşener-Erdoğan görüşmesinden önce haberinin olmadığını ve görüşmeyi İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya paylaşımıyla öğrendiğini ifade etti. Görüşmeden sonra Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini belirten Dervişoğlu, görüşmenin kendisi açısından bir sakıncası olmadığını söylediğini vurguladı. Akşener'in, Erdoğan ile görüşmesinde Türkiye ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirttiğini aktardı.

Görüşmeyi olumlu bulmadığını belirten Dervişoğlu, "İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi beni ilgilendirir. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi. Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa, işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe, bugününe ve yarınına zarar verecek adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim" şeklinde konuştu