Başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere yurdun birçok bölgesinde etkili olan lodos ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yapıların devrildiği, çatıların uçtuğu; onlarca kişinin yaralandığı ve 4 kişinin de hayatını kaybettiği lodos sonrası birçok ilde olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yüz yüze eğitime ara verildi.

VALİ YERLİKAYA AÇIKLADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul’da şiddetli lodos nedeniyle 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Yerlikaya ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacağını da açıkladı.

KOCAELİ'NDE EĞİTİME ARA

İstanbul Valiliği'nin eğitime ara kararı sonrası Kocaeli Valiliği de olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yüz yüze eğitime ara verildiğini açıkladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada, "Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Olumsuz hava koşulları ve #Lodos nedeniyle İlimiz genelinde ; Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır" ifadelerini kullandı.

SAKARYA, YALOVA VE BURSA'DA DA EĞİTİME ARA

Sakarya Valisi de şiddetli fırtına sebebiyle kentte yarın yüz yüze eğitime ara verileceğini ve kamu kurumlarında çalışan engelli ile hamile personelin de izinli sayılacağını açıkladı.

Şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’nın ardında Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Sinop, Düzce ve Bursa'da da yüz yüze eğitime ara verildi.

Bursa Valisi Yakup Can Bolat'ın açıklaması:


Sakarya Valisi Çetin Oktay Yıldırım'ın açıklaması:


Yalova Valiliği'nin basın açıklaması: