ABD Ankara Büyükelçisi'ni hedef alan Erdoğan, "Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım... Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin" dedi.

BAĞCILAR ÜLKÜ OCAKLARI'NA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Bağcılar Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Erdoğan, ziyaretinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'nin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesine tepki göstererek, "Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım. Joe Biden oradan konuşuyor, Biden'ın buradaki büyükelçisi ne yapıyor? Gidiyor bay bay Kemal'i ziyaret ediyor. Ayıptır, biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin. Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır" ifadelerini kullandı.

'HANGİ YÜZLE RANDEVU İSTEYECEKSİN'

Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim kapılar kapandı ona, bir daha göremezsin. Niye? Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, bunu öğreneceksin. Bunu öğrenmediğin takdirde bu kapı öyle yol geçen hanı değil, giremezsin. Onun için de inşallah 14 Mayıs'a iyi hazırlanıyoruz, iyi koşturuyoruz. Rabbimin de lütfuyla özellikle 6 milyonu aşkın gencimiz var. Bu gençlerimizin seçimlerdeki duruşu çok çok önemlidir."

(KAYNAK)