Türkiye A Milli Futbol Takımı'na karşı oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulunan, Ermenistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Oleksandr Petrakov karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

'SAHADAKİ OYUNU OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR'

"Futbolcularımın birçoğu deneyimli ve atalarının tarihlerini biliyor. Birçoğu yurt dışından geliyor ve bu konuyla ilgili sorular sorulduğunda kendilerini kapana kısılmış gibi hissediyorlar. Hepsi, atalarının tarihini biliyor. Tam olarak tarihi olayları bilmiyorum ama aşırı duygular, sahadaki oyunu olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle bu maçta herkesin sporu ön planda tutmasını istiyorum."

'AZ DA OLSA ŞANSIMIZ VAR'

"Hırvatistan, son Dünya Kupası'nda bronz madalya aldı. Çok kaliteli bir ülke ve bence grubu ilk sırada bitirecekler. İkincilik için büyük bir mücadele olacak ve neler olacağını bilemiyorum. Tüm rakiplere saygı duyuyorum ama bu futbol. Az da olsa bizim de bir şansımız var."

'TÜM İLETİŞİM KANALLARINI KAPATTI'

"Buraya imza attığım ilk günden beri Mkhitaryan ile temas halindeyim. Kişisel bir konuşma yapmak istedim ama beni geri çevirdi. Bir karar verdiğini ve değiştirme isteği olmadığını söyledi. Bize iyi şanslar diledi. Milano'da yüz yüze görüşmek istedim ama vakti olmadığını söyledi. Ona tekrar bu formayı giydirmek istedim ama tüm iletişim kanallarını kapattı."