Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimalini de masaya yatıracağı olağanüstü genel kurul ile ilgili ünlü yorumcu Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu.

YouTube kanalında konuşan Kahveci, şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe'de bir anonim şirketi olduğu için sonuçta borsada işlem gören bir şirket, yani çok detayları var. Burayı analiz ettiklerinde bence çekilme işinden birazcık uzaklaşmış gibi geliyor. Divanda 20 binden fazla kişi genel kurulda kesinlikle olacak. Çünkü benim de takip ettiğim kadarıyla inanılmaz bir ilgi var.

Orada bire bir sorarsa 'Çeklilelim' denilecek. O gövde gösterisiyle çıkan bir kararın etkisi de çok farklı olur. Ne kadar çok katılım olursa o kadar etkisi olur kararların.

"FENERBAHÇE'SİZ SÜPER LİG OLMAMALI"

Hem Fenerbahçe'nin hem Türk futbolunun geleceği açısından çok önemli bir konu, ben işin bu tarafına bakıyorum. Geniş çerçeveden bakıyorum, Fenerbahçe'siz Süper Lig olmamalı. Biri olmadan diğeri olmuyor. Bu iş böyle.

Galatasaray-Sivasspor maçının yabancı VAR hakemi açıklandı Galatasaray-Sivasspor maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Hayırlısı neyse o olsun. Ama Fenerbahçe hep bahsettiği 'Sistem bize karşı' olayında bakalım ne kararlar verecek. 2 Nisan günü Türk futbol tarihinin en uzun günlerinden belki de en çok konuşulacak günlerinden biri olacak gibime geliyor.

"NET ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM"

Sonuçta demokratik ortamda sorular, cevaplar... İnsanlar görüşlerini söyleyecek. Fenerbahçe ligden çekilmemeli. Bunu net bir şekilde söylüyorum ben, çekilmemeli"