Kahramanmaraş ve ve 10 ili etkileyen depremler sonrası lige verilen arayı sahasında oynadığı Konyaspor maçıyla dönen Fenerbahçe sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken kış transfer dönemi tescil süresinin 5 Mart'a uzatılmasının ardından Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un özellikle hücum için istediği takviyeleri takıma kazandırmak istiyor.

Fenerbahçe'de özellikle hücum oyuncularının etkin bir rol oynaması Jorge Jesus'un bizzat isteği. Portekizli teknik adam çeşitli pozisyonlarda oynayabileceği isimler üzerine yoğunlaştı. Enner Valencia ve Batshuayi ya da Joshua King sahadayken onları ceza sahası içinde besleyecek futbolculara ihtiyaç duyulduğu yönünde hem teknik heyet hem de yönetim fikir birliğine vardı.

HEDEFTE İKİ HIRVAT OYUNCU VAR

Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçe ilk olarak kadrosuna katmak istediği Ante Rebic için Milan'ın kapısını çaldı. Milan 29 yaşındaki Hırvat kanat-forvet için Fenerbahçe'den 8 milyon Euro talep etti. Sarı-Lacivertli yönetim bu parayı ödemek istemedi ancak satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda ısrarını sürdürüyor.

ante rebic

ORTA SAHA İÇİN 'JOKER'

Sarı-Lacivertliler diğer yandan Atalanta'da forma giyen, 10 ve 8 numaralı mevkilerde oynayan Mario Pasalic için de girişimde bulundu. Ancak Atalanta oyuncusunu satmak istemediğini bildirdi. Fakat Fenerbahçeli kurmaylar vazgeçmedi. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sonrasında görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor. Mario Pasalic, Hırvatistan Milli Takım formasını tam 50 kez giydi. Bu karşılaşmalarda 7 kez fileleri sarsmayı başardı.

Mario Pasalic