Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe yeni sezon için çalışmalarına başladı. Sezonun tamamlanmasıyla ayrılık hesabı yapan bazı futbolcuların, Jose Mourinho sonrası kararlarından vazgeçtiği öne sürüldü.

İşte Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan futbolcularla ilgili yaşananlar:

İSMAİL YÜKSEK KALMAK İSTİYOR

Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen ve Bayer Leverkusen'in listesinde yer alan İsmail Yüksek, Mourinho sonrası takımda kalma kararı aldı. İsmail Yüksek'in takımda kalacağını yönetime ilettiği bildirildi.

OOSTERWOLDE MOURINHO ETKİSİNDE

Bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Jayden Oosterwolde, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Napoli ve Roma'nın gündemindeki Oosterwolde için Fenerbahçe'ye 13 milyon euroyu bulan teklifler geldi.

Oosterwolde İtalya'ya sıcak baksa da Jose Mourinho sonrası karar değiştirdi. Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'de devam edecek.

FERDİ KADIOĞLU DA KARARINI VERDİ

Premier Lig hayali olan ve 2 hafta öncesine kadar ayrılık fikrinde olan Ferdi Kadıoğlu, Mourinho'nun gelişiyle planlarını 1 yıl erteleyebilir.

Ayrılma düşüncesinden uzaklaşan Ferdi Kadıoğlu, kurulacak takımı da görmek istiyor.

OSAYI-SAMUEL AYRILMAYI BİR KENARA BIRAKTI

Takımdan ayrılma ihtimali olan futbolculardan biri de Osayi-Samuel'di. Nijeryalı sağ bek de Mourinho sonrası kalmaya sıcak bakmaya başladı.

Başakşehir'den 6 gollü resital: Turun kapısını ardına kadar açtı! Başakşehir'den 6 gollü resital: Turun kapısını ardına kadar açtı!

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ MADRİD'E DÖNMEK İSTEMİYOR

Kiralık sözleşmesi sona eren Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e dönmek istemiyor.

Yönetime kalmak istediğini ileten milli stoper, Mourinho ile çalışmayı arzuluyor.