Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa, Danimarka'yı Kylian Mbappe'nin golleriye 2-1 yendi.

Dünya Kupası D Grubu'nda Fransa ile Danimarka karşı karşıya geldi. 90 dakikası heyecanlı geçen maç Fransa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

hggjk

MBAPPE FARKI

Danimarka karşısında maçın başından sonuna kadar baskı kurmasını başaran Fransa, aradığı golü 61. dakikada Kylian Mbappe ile buldu.

Fransa'nın golüne hızlı bir karşılık veren Danimarka, 68'de Andreas Christensen'in kafa golüyle maçta skora dengeyi getirdi.

Beraberlik golünün ardından tekrar oyuna ortak olan Danimarka, Fransa kalesinde tehlikeli pozisyonlara girse de bunları değerlendirmekte zorlandı.

fransa takimi

Fransa'ya galibiyeti getiren gol ise yine Kylian Mbappe'den dakika 86'da geldi. Fransa'nın en değerli oyuncusu Mbappe, milli takım formasıyla 31 gole ulaştı. Golcü oyuncu, Dünya Kupası'ndaki gol sayısını da 2'ye çıkardı.

nelson ilk ez forma giydi foto 01

GALATASARLI NELSSON İLK KEZ FORMA GİYDİ

Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson, kariyerindeki ilk Dünya Kupası maçına son şampiyon Fransa karşısında çıktı. Danimarkalı oyuncu, gösterdiği performansla da beğeni topladı.

Polemik Haber