Yaz transfer döneminde ayrılığı gündemde olan ve hazırlık kampında kadro dışı kalarak antrenmanlarını Florya'da genç takımla devam etmesine rağmen formunu yükseltip A Takıma çıkarak dev takımların transfer listesine girdi.

Habertürk'te yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig'in lideri Arsenal, 23 yaşındaki savunmacıyı Adana Demirspor maçında statta izledi. Boey'e Fransa, İtalya ve İngiltere'de diğer kulüplerden ilgi olduğu kaydedildi. Haberde sarı-kırmızılıların Boey konusundaki yol haritasının netleştiği belirtildi.

Haberde yer alan detaylara göre, tek ilgi Arsenal değil. Yüksek bütçeli kadroya sahip olan Newcastle United, Marsilya, Milan gibi kulüplerin de yakından takip ettiği 23 yaşındaki futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Sarı-kırmızılı yönetim tarafından Fransız oyuncu için talep ettiği miktar ise 15 milyon olarak belirlendi.

AYRILIK PLANI HAZIR

Sacha Boey'in ayrılığına hazırlıksız yakalanmak istemeyen Galatasaray'da yeni transfer için de düğmeye basılmış durumda. Sarı-kırmızılıların Scha Boey'i de bir anlamda keşfeden oyuncu izleme birimi belirlenen kriterlere göre liste oluşturmaya başladı.

Galatasaray, Boey'den elde edilecek gelirin büyük bölümünü ön bölge transferleri için harcamayı planlıyor. Sağ beke geçen yaz Lyon'un kaptanı Leo Dubois'yı transfer eden sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncuya güveni tam.