Haftasonu oynanan karşılaşmalar hakkında gündeme dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü'nün İkinci Başkanı Metin Öztürk, hakem hatalarını eleştirirken maç yönetim standartların çok düştüğünü belirtti. 

Ajans1905'e gündeme dair açıklamalarda bulunan Öztürk, "İki maçtır iki net kırmızı kartımız verilmiyor. Pek çok takıma haksızlık yapılıyor. Herkes için adalet olmalı. Konya maçında yapılan hareketin kırmızı olduğunu tribünden gördük, yan hakem görmedi mi? VAR görmedi mi?" dedi.

'BİZ HAKEMLERE SIĞINMADAN KAZANACAĞIZ'

Milliyet'in haberine göre, Konyaspor- Galatasaray maçında Ahmet Oğuz'un Dubois'ya yaptığı hareket sonucu kırmızı kart verilmesi gerektiğini belirttiği hatırlatarak "Konyalı futbolcu Ahmet Oğuz çok delikanlıymış, çıktı yaptığını açıkladı" diye konuştu. Her şeye karşın takımlarına güvendiklerinin altını çizen sarı kırmızılı yönetici "Biz hakeme falan sığınmadan tüm maçları kazanacağız. Kalan maçları kazanacağız, bizim işimiz kendimizle... Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" şeklinde konuştu.

'BU ARKADAŞ SEZON SONU BAŞKA ÜLKEYE GİDER'

Sarı-kırmızılı takımın İkinci Başkanı Öztürk, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sezon sonunda play-off oynanması gerektiği sözleri hatırlatılarak şu ifadelerde bulundu:

"Jorge Jesus seviye olarak muhatabımız değil. Kendisi Fenerbahçe çalışanı. Bu arkadaş herhalde sezon sonu başka bir ülkeye gider. Kendi işvereni ona gerekli yanıtı verecektir" ifadelerini kullandı. Öztürk, MHK'nin yayıncı kuruluşla görüntü konusunda iletişime geçmesiyle ilgili de "MHK bundan ders çıkarır. Umarız kasıt yoktur"