Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreni ile Sivil Toplum ve Muhtarlar Buluşması'nın ardından Fethiye’ye gitti. Burada halka hitap ettikten sonra bir dizi ziyaretlerde bulunan Erdoğan beraberindeki heyetle ‘Gençlik Buluşması’ etkinliği kapsamında Orka Sun Life Otel’e geçti.  Burda gençlerle buluşan Erdoğan'ı otelde Türkiye Orka Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Ercan Torunoğulları karşıladı. 

‘CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMANIN GURURU VE MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ’

Cumhurbaşkanının Fethiye’de böyle anlamlı bir ‘buluşmayı’ gerçekleştirmesi adına mutluluğumu dile getiren Türkiye Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  ile birlikte; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Dışişleri  Bakanımız Sayın Mevlut Çavuşoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Sayın Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Ersoy, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof Dr. Vahit Kirisci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Diş ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Kandemir, AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ, Mugla Valisi Sayın Orhan Tavlı, AK Parti Muğla İl Başkanı Sayın Kadem Mete, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Seçim Kampanyası Kordinatörü Sayın Prof. Dr. Ertan Aydın, Ak Parti MKYK üyeleri, milletvekilleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri olarak yaklaşık 800 misafiri Fethiye de yeni açtığımız işletmemizde ağırladık. Torunoğulları ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz" sözlerini kullandı. 

torunogullari-erdogani-agirladi-1

'YENİ YATIRIMLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Ercan Torunoğulları sözlerine devam ederken, "Orka Grup olarak bölgemiz başta olmak üzere ülkemizde ve yurt dışında yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.