Süper Lig'de düşme potasının en ciddi adaylarından olan Giresunspor'da Başkan Nahid Ramazan Yamak, en yakın rakibi İstanbulspor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından konuştu.

'BU KOYUNUN POSTU BU KADAR UCUZ DEĞİL'

"Bariz bir elle oynama ve topun yönünün de değiştiğini göreceksiniz. İkinci penaltı olduğu için vermediler. Maçın dördüncü hakemini hayatımda hiç görmedim. Çok da yeterli görmedim. Bugün oynanan maç Türkiye Süper Ligi'nin önemli maçlarından biriydi. Maç zaten 8 dakika uzadı, daha fazla olması lazımdı. Uzatmada da en az 2 dakika kayıp oldu, bu da görülmedi. Maç ilginç bir şekilde erkenden bitirildi. Bu koyunun postu bu kadar ucuz değil."

'KELEŞ İLE DEVAM EDECEĞİZ'

"Hakan Keleş'le devam edeceğiz sonuna kadar. Bizi buralara o getirdi. Geçen yıl da ligde kaldı. Onunla devam edeceğiz."

'BU DEĞERİ KİMSEYE KİRLİLETTİRMEYECEĞİZ'

"Riva'nın yolunu biliyorum ama kimsenin odalarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bu konuda yorum yapıp üzerine gitmek istemiyorum. Her şey ortada. Biz her hafta hataları hakemlere gönderiyoruz. Seçtiğimiz 2 tane hatalı pozisyonu hakemlere gönderiyoruz, değerlendirmelerini istiyoruz. Yani biz Türk futbolunu kalkındıracaksak, küçük takım, Anadolu takımı, ki ben Giresunspor'a küçük diyemem çünkü yaklaşık 2.5 milyon tane Giresunlu var dünya üzerinde. Futbol hafızası olan bir şehiriz. Bugün bu imkanlarla burada oynuyorsak, buralara kadar geliyorsak bunun bir değeri var. Biz bu değeri kimseye kirlettirmeyeceğiz. Bunun için çalışacağız. Bunun için de Riva'ya gitmenin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum."