İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesi sonrası canlı yayında Akşener tarafından teklif gelmesi halinde Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirten Ersan Şen, daha sonra reklam arasında Meral Akşener'in kendisini aradığını ve sözlerinde ciddi olması halinde görüşme talebinde bulunduğunu belirtti.

AKŞENER ALTILI MASA TOPLANTISINA KATILDI

Bugün ise Meral Akşener Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak teklif ederek yeniden altılı masaya döndü. Akşener, altılı masanın bugün yapılan kritik toplantısına katıldı.

'ERSAN ŞEN'E NE OLACAK?'

Bunun üzerine ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ersan Şen hakkında yorumda bulundu. Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Gökbakar şunları yazdı:

“Peki şu an Ersan Şen ne olacak? Bir de yine gerilirseniz hemen sayıp sövmeyin birbirinize. O ona sıtma dedi, o öbürüne AKP ağızlı dedi. Partili gazeteciler, yayıncılar hesapçı ve hain ilan etti. Çekişmeli boşanma yaşayan çiftler gibi olmasın ama bu seviyede artık. Hayırlısı” ifadelerini kullandı.