Ak Parti sözcüsü Çelik, Twitter hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a yönelik 'Siyasi cinayetler' diyerek hedef göstermesine tepki gösterdi. Çelik, Erdoğan'ın önderlik ettiği siyaset sayesinde hükümetlerinin döneminde Türkiye’de siyasi cinayetlere ve faili meçhullere son verildiğini belirterek 'Siyasetin vesayet odaklarınca sistematik şekilde manipüle edildiği devir kapanmıştır' dedi.

'Karanlık dönemlerde planlı kurguların parçası olan bu yaklaşımın tekrar edilmesi asla kabul edilemez' diyen Ak Parti sözcüsü 'Ülkemize yönelik istikrarsızlaştırma siyaseti güden böylesi bir hareket, sadece Türkiye düşmanlarının beşinci kol faaliyetlerine hizmet eder' dedi.

'TÜRKİYE'YE ZARAR VERMEKTEN KAÇINMAYAN ANLAYIŞ'

Ömer Çelik, CHP'ye yüklenerek 'Sorumlu bir muhalefet olsaydı, böylesi iddiaları ilgili ve yetkili adli makamlara iletir, gelişi güzel ortalığa saçmazlardı. Bu ancak Türkiye’ye zarar vermekten kaçınmayan bir anlayışın ürünüdür' ifadelerini kullandı.

© Fotoğraf / Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter hesabı

'UTANÇ VERİCİ BİR SORUMSUZLUK' 

Ak Parti sözcüsü Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada '6-7 Ekim olayları hakkında ilkeli bir tavır ortaya koyamayanların kalkıp da “siyasi cinayet” spekülasyonları yapmaları ilkesiz ve utanç verici bir sorumsuzluktur' dedi.