Sosyal medyadan sürekli olarak CHP belediyelerini eleştiren AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, adeta bir sosyal medya fenomeni gibi davranıyor. Başkan Çöl'ün sosyal medya hesabı üzerinden pastırma,sucuk, tatil beldesi reklamları yaptığı ve reklam amaçlı çekilişler düzenlediği görülüyor.

ÇEKİLİŞ YAPIYOR

Asıl görevi Belediye Başkanlığı olan Mustafa Çöl, sosyal medya hesabı üzerinden aktif olarak çekilişler düzenliyor. Adeta bir reklamcı gibi paylaşım yapan Çöl, tatil çekilişine hak kazanmak için takipçilerini reklamverenin uygulamasını indirmeye yönlendiriyor.

ŞARKÜTERİ REKLAMI

Fenomen Başkan'ın reklam kampanyaları çekiliş yapmakla da kalmıyor. Birçok sektörde reklamveren olarak paylaşımlar yapan Başkan Çöl, şarküteri sektörüne yönelik reklam içerikli paylaşımlar yaparak takipçilerini bir siteye yönlendiriyor.

YAVAŞ ve İMAMOĞLU'NA İŞİNİZİ YAPIN DEMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni ve reklamcı gibi paylaşımlarda bulunan Başkan Mustafa Çöl, ABB Başkanı Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğluna yönelik yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Aktif olarak bu iki belediye başkanını eleştiren Çöl, 'işinizi yapın' diyor. Çöl'ün paylaşımlarında CHP'li başkanlara yönelik hakaret içerikli sözler söylediği de görülüyor.