Masterchef Murat Özdemir intihar etti mi? Murat Özdemir öldü müMasterChef Türkiye yarışmasında sıra dışı hareketleriyle herkesi çileden çıkaran Murat Özdemir, diskalifiye edilmesinin ardından adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bolulu aşçı olduğu öğrenilen Murat Özdemir, Instagram'dan papağana eziyet ettiği görüntüler gündeme damgasını vurmuştu. 1 hafta tedavi altına alınan papağan ameliyat edileceği gün hayatını kaybetmişti. Bu olayların ardından gözaltına alınan ve akıl hastanesine sevk edilen Murat Özdemir'in intihar ettiği konuşuluyor. Peki Masterchef Murat Özdemir intihar mı ettiMurat Özdemir öldü mü? İşte detaylar...

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR İNTİHAR MI ETTİ?
Murat Özdemir'in daha önce yarışmadan elenmesinin ardından kendisine zarar verdiği görüntüleri sosyal medya hesabına yüklemişti. Özdemir, şu an Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün kalacak.

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?​​​​​​​

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef isimli programına katılan eski yarışmacı Murat Özdemir, 1973 tarihinde Bolu’da hayata gözlerini açmıştır. İlk kez TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz adlı programıyla tanınırlık kazanan ve Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmenin yanı sıra kendisi de aşçılık ile uğraşmaktadır. Masterchef yarışmasında kırmızı takımda yer alarak performansını sergilemiş Murat Özdemir’in hobileri arasında gezmek ve fitness sporu yer almaktadır. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı bulunan ve Ütopya yarışmasındaki Semih Öztürk’e benzetilen Murat Özdemir, gerek tutum ve davranışları gerekse açıklamalarıyla zaman zaman juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdırarak gerginliğe sebebiyet vermektedir.