Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Aydınlık'taki köşesinde kampanya başlattığını duyurdu ve yazısının sonunda IBAN paylaştı.

Vatan Partisi'nin iktidar yoluna girdiğini öne süren Perinçek, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye zorlu bir döneme girmiştir. Dört tarafımızdan doğrulan namlular, iç cephede ekonomik sorunlar, ABD merkezli kışkırtmalar ve yoksullaşma tehdidi. Karşılaştığımız zorluklar, çözümü dayatıyor. Türkiye bu zorluklardan vatan bütünlüğü ve Üretim Devrimiyle çıkacaktır. Vatan Partisi zorluklan yenmede Türk Milletine önderlik edecek ve zorlukları yenecek bir hükümet kuracaktır.

Vatan Partisi, iktidar yoluna girmiştir. ABD'nin dayattığı borçlanma ve bölünme sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Türkiye, ABD emperyalizmine karşı mücadelenin ön cephesindedir. Onun terör örgütlerini eziyor, bağımsızlaşıyor. Doğrudur, Türkiye borçlanma eko-nomisinin ağır sancılarını yaşıyor. Ancak önümüze bakarsak, Üretim Devriminin eşiğindeyiz. 

Bağışlarınız üreticilerin iktidar hedefli örgütlenmesi içindir. Bağışlarınız milleti örgütlemek ve Üreticilerin Milli Hükümeti’ni kurmak içindir. Bağışlarınız Asya ikliminde bağımsız, başı dik, üreten Türkiye içindir. Bağışlar Vatan Partisi’ne Vatan Partisi İktidara!"