Mersin’in Mut ilçesinde uzun süredir kiralık olan işyerinde kokoreççilik yapan 48 yaşındaki bir çocuk babası Murat Gümüş, bugün evinde yaşamına son verdi. Komşuları tarafından bulunan Gümüş'ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

'ÜÇ HAFTADIR SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPATIYORUM'

Gümüş, 10 Nisan‘da sosyal medya hesabından “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz. Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” paylaşımını yaptığı görüldü. Eşi Fatma Gümüş'ü kanser hastalığından kaybettiği belirtilen Murat Gümüş'ün, 14 Nisan'da da otomobilini sattığı öğrenildi.

Murat Gümüş'ün 27 Nisan’da da yine sosyal medya hesabından “Oğlum bitmiş. Beni affet” mesajı paylaştığı belirtildi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Murat Gümüş'ün notunu ve intiharını sosyal medya hesabından paylaştı.

Murat Gümüş'ün, "Merhaba hayırlı ramazanlarınız olsun. 2 aylık kiram geçti, ödeyemiyorum. Elektrik faturam geldi, onu da ödeyemedim. Tam kapanma yüzünden çalışamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Allah rızası için bana bir yardım edin" paylaşımı da bir sosyal medya kullanıcısı tarafından retweet yapıldı.